A Két Cica Konyhája

Húsvéti salátafészek

Húsvéti salátafészek

 

A húsvéti sonkát töltött tojással és gorgonzolatortával még én sem akarom saláta nélkül megúszni, de mindenképpen olyat készítek, ami illik az ünnep arculatához. Tojásfestés helyett ezt a "golyós" caprese salátát találtam ki: mini mozarella, koktélparadicsom és méretarányos zöld olívabogyó, rukkola ágyon. Egy új alapanyagot is kipróbáltam, és teljes elégedettséggel állíthatom: kincset találtam - ez pedig a Tokaji Borecetmanufaktúra bazsalikomos fűszerecete. Tokaji furmintból készül, ami bor frissessége mellett tökéletesen hozza a bazsalikom ízét és illatát. A saláta pedig nemcsak szemgyönyörködtető, rendkívül finom is!

 

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 20. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr852844165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása