A Két Cica Konyhája

Szilva-nosztalgia

2011.7.09. 18:18
Szilva-nosztalgia

Még bele sem jöttem a barackbefőzésbe, máris felbukkant a szilva a piaci árusoknál - egyike azon gyümölcsöknek, melyekből csak annyit eszem nyersen, hogy megtudjam: érett-e már, de főzni imádok belőle. Mindent! Most éppen grízes tésztának készülök neki friss, fahéjas szilvadzsemmel, és még forrón…

Tovább

Variációk egy tésztára

Variációk egy tésztára

 Sárgabarackos lepény dióval és porcukorral, 20 perc alatt.Ez a rendkívül egyszerű, leveles tésztából készült lepény nem először szerepel a blogon, de eddig csak sós változatokat tettem fel. Nos, a gyümölcsszezon alkalmából kipróbáltam friss sárgabarackkal is, és sokadszorra meg kellett…

Tovább
süti beállítások módosítása