A Két Cica Konyhája

Csodacsoki anyák napjára

Csodacsoki anyák napjára

 

Nagy Judit, a Magyar Televízió műsorvezetője új, limitált szériás csokoládékollekciót készített, ezúttal Anyák napjára.

 

A Valentin napihoz hasonlóan a bonbonok egyedi, a témához kötődő névvel rendelkeznek: Oltalom, Küzdelem, Rejtelem, Kegyelem.

 

 Az „Oltalom” nevű egy tengeri sóvirággal ízesített 42%-os Equadori tejcsokoládé, mely a magzatot szimbolizálja, aki háborítatlan békében, boldogságban lebeg. A „Küzdelem” 68%-os étcsokoládéból készült, édeskömény ízesítéssel, ami maga az anyai odaadás, táplálás. A „Rejtelem” alapcsokoládéja 70%-os étcsokoládé angyalgyökér-bergamott ízesítéssel. Az angyalgyökér segít egyesíteni a bennünk élő nőt és férfit, a bergamott által sugallt filozófiával: „La Vita é Bella”. A „Kegyelem” elnevezésű bonbon 74%-os étcsokoládé zsályával fűszerezve, mely a sokat megélt asszonyok bölcsességét jelképezi.

 
 
Csilléry Orsolya festményeivel díszített exkluzív dobozban kerülnek forgalomba, mely a négy, különleges minőségű és alapanyagú csokoládébonbon mellett egy fotókkal, Judit írásaival és versekkel teli albumot is tartalmaz. A csodacsoki limitált darabszámú, és csak megrendelés útján lehet hozzájutni. Bár az írások hangvétele nagyon lírai, a fotók tanúsága szerint a csokoládék vidám hangulatban készültek!
 
 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr584487949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szóló szölö 2012.05.29. 13:50:30

Lehet,hogy finom,sőt biztos,de úgy néz ki,mint egy doboz májkrém

huncut 2012.05.29. 13:50:46

Csak nekem borsódzik a hátam, ha azt olvasom: „a magzatot szimbolizálja, aki háborítatlan békében, boldogságban lebeg”?
Nem akarok szimbolikus magzatot enni.
süti beállítások módosítása