A Két Cica Konyhája

Tökfőzelék curryvel és cukkini kofta

Tökfőzelék curryvel és cukkini kofta

YI5M3185.jpg

 

Ki mondta, hogy egy nyári ebéd nem lehet fűszeres?! Például én, de az még a kánikulában volt… Most a tökfőzelék is indiai lett, de nagyon jól sikerült, a cukkini koftát pedig szériában gyártom azóta is, hogy megkóstoltuk.

 

Horváth Kert 020.JPG

 

Ezt a folyamatot nagymértékben támogatja, hogy beszereztem egy aprítógépet, amit ráadásul használni is tudok. Általános konyhagép-ellenességem igazából nem a gépeknek szól, hanem az összeszerelésnek és a mosogatásnak: ha erre a két dologra fordítandó idő hosszabb, mint például a kézi reszelés, meg sem fontolom a gép használatát. Ráadásul a gépekhez általában hosszú leírást adnak, amit nincs türelmem elolvasni, következésképpen már az összeszerelésnél problémákba ütközöm. Nálam tehát csak a nagyon egyszerű, könnyen tisztítható segédeszközök jöhetnek szóba. A kis Moulinex aprítógép, aki most munkába állt a konyhámban, épp csak össze nem szereli magát, annyira magától értetődő a használata, ráadásul elfér a fiókban, négy méretben aprít és szeletelni is tud, tehát marad: ha meggyet is magozna, verset írnék hozzá!

 

YI5M3181.jpg

 

 

 

YI5M3182.jpg

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 112.. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

Borító_kicsi.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr334573963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása