A Két Cica Konyhája

Citromfüves mandarinkompót

Citromfüves mandarinkompót

YI5M7374.jpg 

 

 

Nemcsak az aszalt gyümölcsöket érdemes „befőzni” tél végén: az a mandarinkompót a nyári koktélok, fagylaltkelyhek nélkülözhetetlen hozzávalója lesz. Az a lényeg, hogy apró szemű, mag nélküli gyümölcsöt válasszunk, és ha lehet, bio termesztésűt. Ez nem a legkönnyebb feladat, sokszor az első két kritériumnak is alig találok megfelelőt. De érdemes egy kis időt szánni a megtisztítására, mert igazán különleges, finom és dekoratív desszert – hozzávalót készíthetünk belőle.

 

 YI5M7366.jpg

 

 YI5M7370.jpg

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 233. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr695127098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása