A Két Cica Konyhája

Basboussa - arab grízes süti

Basboussa - arab grízes süti

 YI5M5091.jpg

 

 

 

 

„Nem elég elfogadni és eltűrni a sokszínűséget, hanem támogatni és ünnepelni kell. Mert megéri.” – érdekes módon, ha a gasztronómiáról van szó, ezzel a legtöbb ember mélyen egyetért. Aki mégsem, az is szereti a gyrost meg a hamburgert, és ha tudatosan nem is,  de cselekedetével a sokszínűséget ünnepli.

 

 

 

Nyitottak vagyunk” néven közösségi kezdeményezést indított a nyitottságért Magyarországon a Prezi, az espell és a Google - nem csak úgy gondolják, hogy így helyes, hanem tapasztalatból tudják, hogy nyitottnak lenni megéri.

 

 

 

Sikerüket annak is köszönhetik, hogy nyitottak: az új ötletekre, szokatlan megoldásokra, egymásra és a világra. Nyitott vállalatokként alapvető értéknek tekintik, hogy munkatársaikat és partnereiket kizárólag tetteik és teljesítményük alapján ítélik meg, tekintet nélkül életkorra, nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra. Hozzájuk hasonlóan sokan Magyarországon is nyitottak, ezt fontos megmutatni, ezért hozták létre a Nyitottak vagyunk kezdeményezést, és ennek otthonaként a nyitottakvagyunk.hu honlapot azoknak a vállalatoknak, szervezeteknek és közösségeknek, amelyek nyitottságukat együtt ki is szeretnék fejezni.

 

 

 

Természetesen mi is csatlakoztunk, és erre buzdítunk benneteket is. Ma pedig (a nyitottság jegyében) ajánlunk egy kicsit olaszosított arab receptet, még az eperszezon végére: érdemes kipróbálni!

 

 

 

 YI5M5080.jpg

 

 

 

 

 

 YI5M5093.jpg

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 186. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

http://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr105381741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.