Fahéjas sült almakrém – 4 pohár:
1 kg alma
50 g kristálycukor
4 kávéskanál őrölt fahéj
Megsütjük: 200 C fok, 20 perc
Turmixolva a poharakba kanalazzuk, és megszórjuk cukrozott darált mákkal.
1 kg alma
50 g kristálycukor
4 kávéskanál őrölt fahéj
Megsütjük: 200 C fok, 20 perc
Turmixolva a poharakba kanalazzuk, és megszórjuk cukrozott darált mákkal.
Két Cica Konyhája a Facebookon is!
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.