A Két Cica Konyhája

Pácokba fojtva II.

Pácokba fojtva II.

Íme, az igazi kihívás: a szürkemarha. Ez esetben tényleg fontos a gondos pácolás, mivel egyébként nagy az esélye annak, hogy cipőtalpat tálalunk a saláta mellé. Nekem szerencsére tökéletesen sikerült az „átváltoztatás”: az ilyen volt/ilyen lett fotókon nyomon követhető, hogy sikerült az ínycsiklandót ellenállhatatlanná varázsolni. Ez a fogás általában a társaság férfitagjai között igazán népszerű – ami nagy előny, ha segítségre van szükség a grillrács mellett. A köretként tálalt, fóliában sült cékla azonban igazi csemege, akár önálló fogásként is megállja a helyét.

szurkemarha karaj nyersen szurkemarha karaj sütve

 
 

parázson sült cékla

 
ITAL: Takler (Szekszárd) Bartina Cuvée 2006
(markáns, „száraz”, karakteres, de lendületes testes veres

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 20. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

Borító_kicsi.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr72366134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.