A Két Cica Konyhája

Kipárnázva szép az élet...

Kipárnázva szép az élet...

Közhelyszámba menő gondolat, de tény: a velünk élő állatoktól sokat tanulhatunk, elsősorban magunkról. Én a legközelebbi kapcsolatban világ életemben a macskákkal voltam, de nagy szerepet játszottak "személyiségfejlődésemben" a kutyák és a lovak is.

 
A kutyák hihetetlenül odaadó, esetenként önfeláldozó lények, és sokat segítettek abban, hogy ezt megtanulva jobb emberré váljak.
Életemben először lovon ülve éltem meg azt a nagyságot fizikailag, amilyennek lélekben mindig is éreztem magam. Ennek kapcsán megtanultam szétválasztani magamban az erőt és az erőszakosságot, a bátorságot és a vakmerőséget: így sokkal magától értetődőbben tudom képviselni az álláspontomat, és érvényesíteni az akaratomat, hiszen sokkal bátrabb lettem attól, hogy pozitívan élem meg a bennem lévő erőt.
Mivel nő vagyok, a legfontosabbak mégiscsak a macskák: megfejthetetlen lények, de azt, hogyan érezzem magam az elképzelhető legjobban a bőrömben, tökéletesen megtanultam tőlük. Ennyi együtt töltött év után magam is macskává váltam, és rendkívül élvezem. Azt hiszem, az önelfogadás az élet legnagyobb ajándéka, mert ezen keresztül mindenhez és mindenkihez közelebb jutunk, mint bármely más úton.
 
Az én "bőröm" közvetlen meghosszabbítása a konyha, hiszen itt töltöm a legtöbb időt ébren, fontos hát, hogy kényelmes legyen. Így nálam a konyha is ki van párnázva, és nemcsak miattam: a két cica, mint lényem két további "kiterjesztése" folyamatosan az én vonzáskörzetemben tartózkodik, így az ő kényelmükről is gondoskodnom kell.
Most a szigetközi házunk "macskásításán" fáradozom, és párnákat nézegetek az interneten. Nem Paul Smith-től fogom megrendelni ezt a kollekciót, de azért megmutatom, mire vágyom tulajdonképpen:
 

http://www.paulsmith.co.uk/collections/furniture-and-things

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr742775098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.