A Két Cica Konyhája

Kié lett a két szakácskönyv?

Kié lett a két szakácskönyv?

Az elmúlt héten hatalmas lendülettel játszottatok a Lila Füge és a Segal Viktor szakácskönyvekért. Akármennyire szeretnénk mindenkit megajándékozni: sajnos csak egy-egy könyv áll a rendelkezésünkre - igaz, hogy az dedikált!

 

Tegnap éjszaka megtörtént hát a sorsolás, és kiderült, ki a két szerencsés nyertes:

 

- LILA FÜGE szakácskönyv: KŐSZEGI ZSUZSI

 

- SEGAL VIKTOR szakácskönyv: SZOMBATH ALEXANDRA

 

Kérem mindkettejüket, írják meg postacímüket a ketcicakonyhaja@gmail.com-ra. Ha budapestiek, és már holnap kézbe szeretnék venni, látogassanak el a Millenárison a WAMP Spájzra, ahol a BOOOK Kiadó standján is átvehetik, és ha jól időzítenek, találkozhatnak kedvenceikkel is. Szombaton délelőtt 10-től 12-ig Havas Dóra, 15 és 17 óra között Segal Viktor várja a rajongókat.

 

Ez jó hír azoknak is, akik ezen a sorsoláson nem nyertek: a BOOOK összes kiadványát 15 % kedvezménnyel árusítja ezen a hétvégén, és minden szerzőjük látogatást tesz a rendezvényen.

 

Mi pedig folytatjuk a közös játékot: a következő héten a Két cica konyháján Bereznay Tamás és Hécz Attila szakács-mesekönyvét, a BOOOK oldalán Ernyey Béla és Balaton Dóra szakácskönyvét lehet megnyerni.

A játék metódusa változatlan: jelöld be magad a Facebook oldalon az üzenőfalra feltöltött fényképen, jelezve, hogy szeretnél részt venni a sorsoláson. Egy hét múlva, december 2-án sorsoljuk ki a nyerteseket.

 

Ismerkedjetek meg közelebbről a nyereményekkel:

 

Hécz Attila – Csikós Viktória – Bereznay Tamás:
Mesék a konyhából

 

Rendhagyó kötetet jelentet meg a Boook Kiadó: a Mesék a konyhából egyszerre tanulságos mesekönyv, látványos képeskönyv és hasznos receptkönyv, melyben minden meséhez egy könnyen elkészíthető recept is tartozik.
Hiánypótló alkotás, mely egyszerre tanít és nevettet, és mely hallatlan bájjal, tündéri rajzok segítségével vezeti be a gyermekeket az egészséges táplálkozás, a sütés-főzés, valamint a saját kézzel készített étel örömeibe. Főhőse két testvér, Marci és Zsófi, akik különböző kalandokon keresztül ismerkednek a világgal, az ételek hozzávalóival és a főzőcskézéssel. 

 

 

 

MESÉK A KONYHÁBÓL JÁTÉK

 

Ernyey Béla – Balaton Dóra: Ünnepek és hétköznapok

 

Április 10-én jelenik meg a közismert színész, Ernyey Béla és felesége, Balaton Dóra első közös szakácskönyve a Boook Kiadó kiadásában. Ernyey Béla színész, író – és közismerten nagy ínyenc, aki korábbi könyveiben és főzőműsorokban is számos alkalommal bebizonyította már, hogy nemcsak enni, de főzni is szeret (és tud!). Első szakácskönyvével, az Ünnepek és hétköznapok-kal Ernyey részben nagyanyjának, egy igazi erdélyi nagyasszonynak állít emléket: a tőle örökölt, féltve őrzött családi recepteket teszi közkinccsé pazar, ünnepi ételsorok formájában.
A békebeli, bőséges lakomákat idéző finomságok mellett a hétköznapokról sem feledkezik
meg Ernyey. A feleségével, Balaton Dórával közösen írt kötetben számos jól használható
receptet kínál a rohanós hétköznapokra is, sőt: borral készülő különlegességeket és rafinált desszerteket is ajánl olvasóinak a – saját bevallása szerint – „haspók” szerzőpáros.

 


 

ERNYEY BÉLA - BALATON DÓRA JÁTÉK

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr533409716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.