A Két Cica Konyhája

Sok kicsi, sokra...

Sok kicsi, sokra...

Könyvborító.jpg 

 

 

 

Ismét meghirdetésre került a karácsonyi sok kicsi jótékonysági akció, amely rászorult gyereket és családjaikat támogatja idén is tárgyadományokkal, elsődlegesen élelmiszerrel. A szervező SoSe Közhasznú Alapítvány továbbra is a teljes körű, átlátható elszámolás alapelvét megtartva adminisztrálja az akciót, tehát a támogatási összeg változatlanul 100%-ban a megjelölt célt fogja elősegíteni, működési költség levonása nélkül.

 

 

A blogger felajánlások sorát az idén is én nyitottam:

 

 

Az első, december 4-én megjelenő szakácskönyvemet ajánlottam fel a sok kicsinek, valamint egy közös főzést, amelynek alapját a szakácskönyv receptjei adják majd. A főzés időpontját és helyszínét a nyertessel külön egyeztetjük, de az így elkészült ebéd vagy vacsora elfogyasztásához természetesen vendégeket is hívhat.

 

 

Többet a sok kicsiről:

 

 

A nyeremények 2013. november 16-30. között itt gyűlnek össze, 2013. december 1-14. között pedig itt lehet felajánlásokat tenni, és 1000 Ft = 1 virtuális sorsjegy értéken a sorsjegyeket kiválasztani

 

 

 

1) Mi ez?

15 gasztroblogger és 15 szervezet tesz különböző gasztronómiai ajándékcsomag vagy programjellegű felajánlásokat. A nyereményjáték során a SoSe Közhasznú Alapítvány számára támogatást nyújtók minden 1000 Ft-nyi támogatás után 1 db virtuális sorsjegyet kérhetnek a 30 izgalmas lehetőség közül az általuk választott(ak)ra, amelyeket az akció végén kisorsolunk. Aki többször 1000 Ft támogatást ajánl fel, annak két választási lehetősége van: a megfelelő számú sorsjegyét vagy egy programra is kérheti (ezzel megnövelve nyerési esélyeit arra a felajánlásra) vagy tetszés szerint több programra is eloszthatja ezeket (ezzel megnövelve azt az esélyét, hogy valahol nyertes lehessen).

2) Kit támogatunk?

Az idei támogatottunk az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány lesz, részletesebben itt lehet róluk és a támogatások tervezett felhasználásáról olvasni. A támogatásokról itt az oldalon közzétesszük a számlákat, elszámolunk az adományok teljes összegével.

3) Mikor?

Az akció felvezető részében november 16-30. között megismerhetővé válnak a nyeremények: minden nap egy blogger és egy cég programját tesszük közzé, részletes leírással, ezek összesítve a Nyereményekmenüpontban lesznek áttekinthetőek. A támogatások felajánlása és a sorsjegyek kiválasztása december 1-től december 14-ig lesz lehetséges a Sorsjegyválasztás menüpontban. A gépi véletlenszám-generátor programmal történő sorsolást december 20-án 15 h-tól ejtjük meg ügyvéd jelenlétében, és ezután oldalunkon közzétesszük a nyertesek nevét valamint az általuk megadott településnevet. A nyeremények karácsony után, a felajánlóval való egyeztetés után realizálódnak majd. A céges nyereményeket - ellenkező egyeztetés kivételével - 2014. március 31-ig kérjük átvenni.

4) Hogyan?

a) Az akcióban való részvételhez először is egy egyszerű előzetes regisztráció szükséges, ahol egy e-mailcímet, egy választott azonosítónevet, nevet, településnevet és telefonszámot kell megadni, ez akár már most is megtehető. A sikeres regisztrációról a megadott e-mail címre megerősítés megy. A korábban már regisztráltak korábbi regisztrációjukat természetesen használhatják (az új honlapunk a korábbi regisztráció kiegészítését kérheti).

b) Az összes program megismerése után 2013. december 1-14 között a Sorsjegyválasztás menüpontban megnyílik a lehetőség a támogatások felajánlására. Itt lehet bejelölni, hogy a támogatásnak megfelelő számú sorsjegyet mely programra (több program esetén milyen eloszlásban) kéri. Egy regisztrációval egy névre lehet ezt a játéklapot kitölteni (de akár többször is), enélkül a sorsolásban nem lehet résztvenni. Erről a kitöltött játéklapról szintén e-mailben megy visszaigazolás, a támogatás átutalásához szükséges információkkal. Kérjük, hogy minden játékos először a játéklapot töltse ki és csak utána utaljon!

c) A sorsolásban való részvétel feltétele, hogy a kitöltött játéklap beküldése után az ott felajánlott támogatás összege 2013. december 18-án éjfélig beérkezzen a SoSe Közhasznú Alapítvány 10700189-65715231-52000001 adománycélú számlaszámára, a közlemény rovatban a választott azonosítónévvel. A korábban vagy később beérkezett támogatásokat a sorsolásnál nem tudjuk figyelembe venni, ezeket játékon kívüli támogatásnak tekintjük és ugyanúgy az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány ellátottjainak támogatására fordítjuk, mint a többi adományösszeget. Ha valaki játékon kívül szeretné a jótékonysági célt támogatni, azt köszönettel fogadjuk, kérjük, az egyértelműség kedvéért írja be a közlemény rovatba, hogy "játékon kívül". A banki befizetésről/átutalásról igazolásküldést nem kérünk. A befizetés beérkezéséről és egyidejűleg a kért sorsjegyek nyilvántartásba vételéről szintén e-mailben megy visszaigazolás.

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb, azaz 30 nyertesünk legyen, ha valakinek a nevét kihúztuk egy programhoz, a többinél már nem nyerhet. A sorsolás sorrendje véletlenszerű lesz.

Reméljük, sokan idén is kedvet kapnak ahhoz, hogy ebben a játékos formában segítsék a rászoruló gyerekeket. Menjen most is sokra a sok kicsi!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr325641539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.