A Két Cica Konyhája

Ris a la Malta

Ris a la Malta

2H0_0178.jpg

Svéd karácsonyi fogás az amerikai, hálaadásnapi menüben: leírva vicces, megenni szuper!

Általánosságban nem vagyok nagy követője az amerikai ünnepeknek: megelégszem a sajátjainkkal, de ezeket szeretem méltóképpen megülni. A Hálaadással az elmúlt években kivételt teszek: végül is annyi minden van, amiért hálát adhat az ember, érdemes egy önálló ceremóniát szentelni neki - nem feltétlenül szükséges megemlékezni amerikai eredetéről, mint ahogy a menü is szabadon választható. Az a lényeg, hogy együtt legyünk, és örüljünk annak, ami van - ha másnak nem, a jól sikerült vacsorának...

Én a kukoricaleveshez tartottam magam és a batátakrémhez, de pulyka helyett libamellet sütöttem, a desszert pedig az a tejberizs volt, amit az IKEA karácsonyi partiján ismertem meg - mondjuk az áfonya amerikai volt benne :-).
2H0_0183.jpg

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

 További receptek, egészségügyi és szépészeti tanácsok amerikai áfonya felhasználásával ITT. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr286942179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása