A Két Cica Konyhája

Miről ismerjük fel a jó sonkát?

2014.4.18. 13:45
Miről ismerjük fel a jó sonkát?

      Szakembertől kérdeztük meg, mire figyeljünk oda a vásárlásnál: Széles Zoltánnal tavaly télen ismerkedtem meg, mikor a Győr+ Tv-nek készítettem egy öt részes sorozatot, melyet Győrben forgattunk. A főzésekhez Zoli üzletében, a Győri Vásárcsarnokban vásároltuk a húst, és azóta minden…

Tovább

Kolozsvári káposzta

Kolozsvári káposzta

           Nem lepne meg, ha kiderülne, hogy a legtöbb sertéshúst darálva használják fel a magyar háztartásokban: velem legalábbis ez a helyzet. Persze nem szoktam előre ledarált, csomagolt húst vásárolni: kiválasztom a hentesnél a megfelelő darabot, és ledaráltatom. Megoszlanak a vélemények…

Tovább
süti beállítások módosítása