A Két Cica Konyhája

Extra gyors töltött paprika

2016.6.20. 09:19
Extra gyors töltött paprika

bonduelle_szoszosbabos_toltottpaprika.jpg

Az elmúlt napokban azt is elkapta a foci-eufória, akit egyébként nem érdekel a sportág. Akármilyen furcsa, bizonyos szempontból a sikerek évét éli Magyarország: Széll Tamás Bocuse d'Or győzelme történelmet írt, és a foci EB-n sem voltunk már jelen hosszú évek óta. Ha nem is fogjuk megnyerni, minden gól, megnyert mérkőzés simogatás megtépázott nemzeti öntudatunk számára, így talán nem indokolatlan, ha folytatom a receptajánlót egy extra gyors töltött paprika recepttel:

HOZZÁVALÓK

1 fej vöröshagyma
apróra vágva
2 evőkanál szűz olívaolaj
2 gerezd zúzott fokhagyma
40 dkg darált pulykamell
2 doboz Bonduelle Mexicana szószos bab

bors
8 db nagyobb kaliforniai paprika (sárga és zöld húsú)

 

ELKÉSZÍTÉS

A vöröshagymát az olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a darált húst. A húst pár perc alatt puhára pároljuk, majd hozzáadjuk a Mexicana szószos babot. Sózzuk, borsozzuk. A paprikákat félbevágjuk, a magokat eltávolítjuk, és megtöltjük a húsos-babos keverékkel. A paprikákat kiolajozott tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a teteje szépen megpirul.

 

(x) promóció 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr668824212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.