A Két Cica Konyhája

Régimódi ENVIVO koktél

Régimódi ENVIVO koktél

envivo-lungo--brunch_27557812325_o.jpg

Az elmúlt hét egyik legkellemesebb élménye volt a Nespresso Envivo Lungo kávéinak premierje a Belvárosi Aria Hotel festői tetőteraszán. Nemcsak a klasszikus kávékat kínálták, a csodás nyári időre való tekintettel kávé alapú koktélokkal is megörvendeztettek bennünket. A kedvencemet veletek is szeretném megosztani:

 

Hozzávalók:

 

1 Envivo Lungo Grand Cru kávéőrlemény (110 ml)

1 kiskanál barna cukor

2-3 csepp koktél bitter

Késhegynyi őrölt fekete bors

4-5 szelet lime

50 ml szénsavas víz

1 koktélcseresznye

Törtjég

Egyéb eszközök:

Kiöntő

 envivo-lungo--brunch_26949214463_o.jpg

Elkészítés:

 

Készítsen elő egy nagy méretű poharat, oldja fel a barna cukrot a koktél bitterben, majd adja hozzá a fekete borsot. Facsarjon bele pár szelet lime-ot, töltse fel a poharat törtjéggel, és adja hozzá a szénsavas vizet. Végül főzzön le egy adag Envivo Lungo kávét a kiöntőbe, hűtse le jéggel, és adagolja a receptes pohárba. Díszítésképp használjon koktélcseresznyét

rgimdi-envivo-koktel_26742461413_o.jpg

 

(x) promóció

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr458824996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.