A Két Cica Konyhája

Kukoricás húsgombóc

2016.6.27. 07:00
Kukoricás húsgombóc

bonduelle_kukoricas_husgomboc.jpg

HOZZÁVALÓK

50 dkg darált pulykahús
5 dkg olajban eltett, szárított paradicsom
2 tojás
2 evőkanál liszt
2 evőkanál szezámmag
3 gerezd zúzott fokhagyma
1 teáskanál őrölt majoránna
só, bors
fél doboz Bonduelle GOLD csemegekukorica, lecsepegtetve

ELKÉSZÍTÉS

A húst, a kukoricát és a paradicsomot tegyük aprítógépbe, és pürésítsük le.
Adjuk hozzá a tojásokat, a lisztet, a szezámmagot, a fokhagymát, a majoránnát, sózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük.
Olajban kisütjük, és paradicsomszósszal vagy tejföllel kínáljuk.

 

(x) promóció

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr848824872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.