A Két Cica Konyhája

Tavasz a Damniczkiban

Tavasz a Damniczkiban

Izgalmas újdonságokkal várják a tavaszt a Damniczki Budapest – cukrász manufaktúrában

damn2.jpg

A Damniczki Budapest – cukrász manufaktúra a nyitás óta eltelt két évben megmutatta, hogy fagylalt, sütemény és kávé terén nem ismer kompromisszumokat, a legjobbat kívánja adni a vendégei számára.

A Damniczki Budapest – cukrász manufaktúra rendkívül gazdag fagylaltválasztéka, a sütemények és péksütemények szortimentje mellett, újabb izgalmas, szezonális monodesszertekkel várja a hozzá érkező vendégeket.

damn4.jpg

Damniczki Balázs a már tőle megszokott precizitással és kreativitással alkotta meg a tavaszi kollekció desszertjeit, amelyeknek egy része a Damniczki-rajongók számára ismerős lehet, hiszen a Damniczki fagylaltoknál már felhasznált alapanyagok köszönnek vissza az új édességekben. Ilyen például a szomolyai fekete cseresznye, a fekete tea vagy a málna. A szomolyai fekete cseresznye sorbet után mousse formájában kerül a pultba, a tavalyi évben, a Capigiani cég versenyén országos első helyen végzett Fekete teás málna fagylalt szintén desszert változatban tér vissza. A gyümölcsös trió harmadik eleme pedig a Feketeribizli mousse, amelyet rozmaring és szecsuáni bors fűszerez.

wm2_v.jpg

A Damniczki Budapest – cukrász manufaktúra missziója, hogy komplex minőségi élményt nyújtson a vendégeknek, így nem csak a sütemények, fagylaltok legjavát kínálja, hanem magas színvonalú meleg, hideg italokat és kávékat is. Az italok esetében nem kizárólag a végeredményre koncentrál, az egész folyamatot a legjobb minőség iránti vágy hatja át. A barista világversenyeken használt Black Eagle kávégép, négy szakképzett barista és a minőségi alapanyag elengedhetetlen feltétele annak, hogy a lehető legjobb kávét biztosítsák a vendégeknek, éppen ezért választották beszállítójuknak a tatai Awaken pörkölőt.

wm3_v.jpg

Az Awaken kiváló partner, mivel a lehető legmodernebb technológiai háttérrel és felszereléssel rendelkeznek ahhoz, hogy a friss zöld kávészemekből az egyedi ízjegyeket a lehető legjobban hozza ki.

damn3.jpg

A legmagasabb minősítést elért arabica kávéból a profi barista, Salamon Anikó készíti a Damniczki Budapest kávéit, kávés italait. Anikó folyamatosan egyeztet az Awaken pörkölő tulajdonosával, Dobos Ádámmal, visszacsatolva számára a vendégek jelzéseit, így közösen dolgoznak azon, hogy a Damniczki Budapestben valóban a vendégigényeknek megfelelő, legmagasabb minőségű kávé kerüljön felszolgálásra.

Anikó hosszú évek óta baristaként dolgozik, legkedvesebb eszköze a Black Eagle kávégép. „Mikor először jártam a Damniczki Budapest-ben és eltöltöttem bent egy napot, átvettem a hely atmoszféráját, és tudtam, hogy ez az a hely, ahol látom magam évek múlva is.”

damn1.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr5213700692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.