A Két Cica Konyhája

Sárkányölő Szent George és a kávékirályság

Sárkányölő Szent George és a kávékirályság

Akármi történjék a világban: nálam a kávé és George Clooney nem megy ki a divatból. Már hiányoltam a Nespresso kampányokból, de szerencsére visszatért, mégpedig teljes fegyverzetben!

A Nespresso legújabb reklámfilmje ma debütál világszerte a képernyőkön. George Clooney-t, a márka nagykövetét, új küldetése során úgy láthatjuk, ahogy korábban még sosem: talpig páncélban ment meg egy középkori királyságot, majd New York utcáin bukkan fel, hogy felkutassa szíve leghőbb vágyát, a királyság legkivételesebb kávéját. Clooney partnere a mesebeli kalandban Natalie Dormer, a világhírű Trónok Harca sorozat dívája, akivel együtt szerepelnek a Nespresso eddigi legnagyobb, több mint 30 országban futó kampányában.

EGY LOVAG JUTALMA

A kisfilm történetét az a fáradhatatlanság ihlette, amivel a Nespresso arra törekszik, hogy vásárlóinak minden alkalommal kivételes kávéélményben legyen része. A Peter Gabriel ‘Solsbury Hill’ című zenéjével aláfestett egyperces reklámfilm első jelenete egy középkori kastélyban játszódik, ahol George-ot a nagyhatalmú királynő lovagjának szerepében látjuk. Miután megöl egy sárkányt, hogy megmentse a királyságot, George-nak nagy jutalmat ígérnek, ő azonban útnak indul megtalálni valamit, amire mindennél jobban vágyik. Kalandja során a hosszú út és az akadályok ellenére bizonyítja, hogy semmitől sem riad vissza, ha szeretett Nespresso kávéját kell felkutatnia.

„Sok éve dolgozom már a Nespresso-val, és mindig remek élmény velük forgatni. Ezúttal pedig igazán különleges is, hiszen régi vágyam volt, hogy egy középkori lovag bőrébe bújjak!”- mondta a forgatáson George Clooney.

EGY MÉLTÓ KIRÁLYNŐ

Az idei kampányban Clooney partnere a már említett Natalie Dormer, aki ez alkalommal is, korábbi királynő-alakításaihoz hűen, szigorú szerepet játszik.

„Imádom a Nespresso-t, és a családom szerint nagyon találó, hogy én szerepelek ebben a reklámban. George Clooney-val dolgozni olyan, mint egy megvalósult álom. Nagyon jó társaság, és remek a humora. Évek óta örömmel nézem a filmjeit, ezért fantasztikus érzés, hogy végre személyesen is megismerhetem, és együtt dolgozhatok vele.”- mesélte lelkesen Natalie.

EGYÜTTMŰKÖDÉS A FENNTARTHATÓSÁG JEGYÉBEN

George Clooney 2006 óta dolgozik a Nespresso-val, neve mára szinte összeforrt a márkával, sőt a fenntarthatóság témakörében is a vállalat meggyőződéses partnere. George élő példaként szolgál arra, mit jelent harcolni a bekategorizálás ellen, és határozottan állást foglalni globális kérdésekben, valamint kiállni a fenntarthatóság mellett; ez egy olyan küldetés, ami hűen tükrözi a Nespresso hitvallását is. A vállalat következetesen dolgozik azon, hogy ösztönözze vásárlóit a használt kávékapszulák visszagyűjtésére, és egyre több helyen és formában teszi lehetővé az újrahasznosítási programban való részvételt. George Clooney komoly támogatást nyújt ehhez: „A fiatalabb generációkat már nagyon érdeklik az újrahasznosítással és fenntarthatósággal kapcsolatos kérdések, összességében pedig mindannyian jóval tudatosabbak vagyunk fogyasztásunkat illetően is. Fontos, hogy a vállalatok ösztönözzék azt a fajta innovációt, ami segít megóvni a Föld jövőjét. A Nespresso igazán sokat tesz a fenntarthatóságért, ezért boldoggá tesz és büszkeséggel tölt el, hogy velük dolgozhatok.” – tette hozzá a színész.

A legújabb globális Nespresso kampány 2018. október 17-én indul a televíziós, digitális és közösségi média felületeken, valamint a márka weboldalán. További információkért látogasson el a www.nespresso.com oldalra.

clooney.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr3614306917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.