A Két Cica Konyhája

Eggs Benedict és shakshuka

Eggs Benedict és shakshuka

benedict_szelekcio1.jpg

Mindkettő nagy kedvenc a maga kategóriájában, de még soha nem jutott eszembe párosítani őket - pedig milyen szuper a végeredmény!

Nemrégiben a Centrál Grand Café tavaszi-nyári étlapjának bemutatása/kóstolása során került a tányéromra a kedvelt reggeli fogás, az Eggs Benedict 6 kortárs ...

Tovább

Te miben szoktál ÁLLNI?

Te miben szoktál ÁLLNI?

Ezt a kérdést nyilván nem a huszonéves nők teszik fel egymásnak - bár manapság olyan nagy szabadság nyílt a lábbeliviselés terén, hogy talán nekik nem is okoz majd ekkora gondot később ez a probléma, mint nekünk, a tűsarkakon szocializálódott generációknak.

img_20190401_204506_450_1.jpg

Mert húsz éve még nem volt ...

Tovább

Szigetközi bodzapalacsinta

2024.5.12. 12:23
Szigetközi bodzapalacsinta

A Szigetközben, Darnózselin nőttem fel és máig erősen kötődöm a térséghez, évek óta kutatom szülőföldem gasztronómiai gyökereit. Nem titkolt célom, hogy előbb-utóbb egy teljes kötet készüljön munkám eredményeként, de az elmúlt két évben már kaptam egy-egy lehetőséget arra, hogy ...

Tovább

„Mindenmentes” banánkenyér kávéval és mogyoróval

2024.5.05. 14:45
„Mindenmentes” banánkenyér kávéval és mogyoróval

Nemrégiben látogatást tettem a Café Frei és az Aldi rendezvényén, ahol megkóstoltam közös fejlesztésüket, a csokis-mogyorós és a szilvás gőzgombóc ízű kávét. A szilvás (a gőzgombóc csak asszociáció) espresso formájában, a csokis-mogyorós lattéban ízlett jobban (ezt rizstejjel ittam).

...

Tovább
süti beállítások módosítása