A Két Cica Konyhája

Lila mámor – vörösboros szilvakrémleves pörkölt dióval

2010.10.18. 07:30
Lila mámor – vörösboros szilvakrémleves pörkölt dióval

Ti már talán unjátok, de nálam még mindig elég szilva ücsörög a hűtőben ahhoz, hogy ma levest főzzek belőle. Ezúttal visszatérek a tradíciókhoz, és ezzel együtt korábbi szenvedélyemhez, a borhoz is: egy üveg Vylyan Cabernet Franc-t halásztam elő a spájzból e nemes célra. Ezúton elnézést kérek borszakértő barátaimtól: a szükség diktálta a választást, de a bor nagyon finom volt és a leves is az lett. Ezt a receptet más évszakban aszalt szilvából szoktam kivitelezni, de sem az íze, sem a színe nem ér fel a friss, érett besztercei szilváéval: ez maga a lila mámor…

 

 

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 20. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

Borító_kicsi.jpg

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr162379527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása