A Két Cica Konyhája

Ne csak együnk, igyunk is :-) - I. rész

2010.10.11. 15:00
Ne csak együnk, igyunk is :-) - I. rész

Bár az elmúlt tíz évben, a magyar borkultúra feléledésének folyamatában én is értő fogyasztóvá váltam, az e téren szerzett valódi tudásom egy műkedvelő szintjén maradt. Mivel azonban magam is szeretnék e téren fejlődni, és ezt valamilyen módon továbbadni, az ételeimhez való italajánláshoz szakértők segítségét kértem, akiket ezúton szeretnék nektek bemutatni:

 

 

Iványi Bianca borajánló, bortanácsadó, tudósító és ízlelgető – polgári állását tekintve művészeti szakértő

 

Pár éve csöppent életembe a borszerelem: azóta összeszoktunk, összeértünk, ám viszonyunk szenvedélye és hőfoka nemhogy csökkent volna (egy friss ropogós fehérnél vagy pincehideg hordómintánál is csak fizikálisan), sőt! Bortúrákon, fesztiválokon, vacsorákon és minden más boros eseményen, akár a legintimebb családi és baráti, vagy (borrajzom vázolásához is ihletet adó), mindennapos self-made kóstolásnál tárul, bontakozik ki számomra e hihetetlen tág és színes, ízes világ. A kezdetek: egy Takler-kóstoló, WSET-alap- és középfokú tanfolyam és Az ihatóbb Magyarországért tevékeny művészeti szakértés már a jelent és a jövőt sejtetik, művészeti képzettségem és hivatásom pedig a bor és művészet házasítását, bár még csak kóstolgatjuk egymást... 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr582362196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása