A Két Cica Konyhája

A Két cica világa II.

A Két cica világa II.

A remekbeszabott grafikát persze a cél: a blog és egy későbbi weboldal szolgálatába kellett állítani, így meg kellett találnom azt az embert, aki teljes mértékben megvalósítja, és a design sérülése nélkül működőképessé teszi a megálmodott koncepciót. Ő Szabó Zoltán Illés programozó, aki szerencsére nemcsak velem, hanem Glóriával is összhangba került, és folyamatosan dolgozik velünk a Két cica világának kiteljesítésén.

 

Az Illés nevet a bencés szerzetesközösségben eltöltött évek alatt kaptam. Egy rövid budapesti időszak után Pannonhalmán tanítottam matematikát és informatikát tíz éven át. Szabadidőmben informatikai témájú könyveket fordítottam. Négy gyermekem van: Palkó, Miklós, Jakab és Réka.

Jelenleg Budaörsön dolgozom a Capgemini Magyarország Kft-nél rendszerkonzultánsként.

Szeretek a mai korban élni. Számos olyan lehetőségem van, amely néhány évtizede még nem létezett. Sokat jelent az önsegítő csoportok megtartó ereje és a nyílt forrású, szabad szoftverek kincsestára. Ebben látom a jövő útját, mert olyan világ körvonalait rajzolja ki, amelyben nem a pénz mentén szerveződik a munka és az emberek közti kommunikáció. A webprogramozás is közel áll a szívemhez; jó azon dolgozni, hogy a világháló segítségével az emberek gondolataikat, ötleteiket, életük szeleteit mások örömére megoszthassák, valamint hogy (pl. intranetes alkalmazások révén) sokak munkáját megkönnyíthessem.

Sokat jelent a mindennapokba szervesen beépülő testmozgás ( = kerékpáros közlekedés).

Életem súlypontjai — öt kulcsszóval: Taizé, Tinka, PálFeri, Linux, SLAA

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr532381740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása