A Két Cica Konyhája

Tavaszi levesek

2011.3.09. 08:30
Tavaszi levesek

Bár a meteorológusok előrejelzései alapján az időjárás végre megkönyörül rajtunk, még várnunk kell a friss zöldségekre a piacok standjain. Addig is készítettem egy összeállítást azokból a levesekből, melyek a rendelkezésre álló alapanyagokból is könnyen elkészíthetők, és a kora tavaszi estéken még jó esik elfogyasztani őket - természetesen nem az elmúlt hetekben közzétett receptekből, hanem a régiekből válogattam elsősorban. Elnézést kérek az elkötelezett húsevőktől - az előttünk álló negyven napban legfeljebb néhány halétellel fogok előállni, így a melengető levesek is zöldség alapúak.

 

http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/12/15/aszaltszilva_leves_vorosborral_es_porkolt_dioval

 

 http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/10/29/feherboros_erdei_gombaleves_szarvasgombaolajjal

 

 http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/11/01/minden_szentnek_a_maga_toklampasa

 

 http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/11/25/sargarepas_lencsekremleves_joghurttal

 

 http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2011/01/04/tejszines_brokkolikremleves_piritott_mandulaval_1

 

 http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/12/08/forro_zoldseges_sajtleves

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr772723874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása