A Két Cica Konyhája

Bíborszín meggyleves

Bíborszín meggyleves

A hagyományos gyümölcslevesekkel az a probléma, hogy minél inkább leves, annál kevésbé gyümölcs, és fordítva. Ráadásul készítés közben mindig az óvodában megutált, döglött rózsaszín, csomósra habart meggykompót íze lebeg a számban: na, ezt nem szeretném soha reprodukálni.Ha pedig végre sikerül egy jóízű összeállítást kitalálni, felmerül a kérdés: hidegen vagy melegen? Én melegen, de ezzel mások másképp vannak, ezért kellett egy olyan megoldás, ami így is, úgy is fogyasztható. Íme, a mai megfejtés!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr833005040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása