A Két Cica Konyhája

Csicseriborsó leves csirkével és korianderrel

Csicseriborsó leves csirkével és korianderrel

 Ezt a levest régebben megfőztem már zöldborsóval, joghurttal, és mentával – most a csicseriborsó konzervnek és a kókusztejnek akartam a végére járni. Közben eszembe jutott egy kolumbiai korianderes csirkeleves, aminek sajnos nem tudom a receptjét, és ez lett a végeredmény – valószínűleg nem utoljára készült, nagyon jó lett. Aki száraz csicseriborsóval dolgozik, ne felejtse el használat előtt beáztatni!
 
 

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 20. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr944300888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása