A Két Cica Konyhája

Dalmát eperleves

2012.6.29. 08:27
Dalmát eperleves

 

YI5M3152.jpg

Bár szegény horvátok hamar kiestek a focivébén, szereplésük egy szempontból engem is gondolkodásra késztetett: milyen horvát ételeket ismerek? Nem a csevapcsicsára meg a sült tintahalra gondolok, amit folyamatosan eszem a nyaralások során, hanem valami igazán jellegzetes, nemzeti ételre. A kutatás még folyik, és az idén jobban a tavernák mélyére nézek, ha arra kerül a sor. Most az interneten keresgéltem, és az egyik eredmény ez a szuper leves lett (folyt. köv.).

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

 

 

YI5M3160.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr694618574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása