A Két Cica Konyhája

Limoncello házilag

Limoncello házilag

YI5M3911.jpgA narancsos készítmények sikerén felbuzdulva most három kiló citrom esett befőzési kedvem áldozatául: limoncello, borsos citromhéj befőtt és gyömbéres citromzselé lett a munkám végeredménye.

A folyamat nem kevésbé ragacsos, és tagadhatatlanul sok cukor fogy közben, de igazából nem időigényes, és mindenképpen megéri (egy üveg limoncello bolti ára meghaladja az egész csomag bekerülési költségeit). További pozitív hozadéka, hogy nemcsak önmagukban finomak és hasznosak: számomra új dimenziók nyíltak most a citromos desszertek készítése terén. Gondolom, sejtitek, hogy egy újabb sorozatnak nézünk elébe… YI5M3925.jpg
YI5M3921.jpg

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 239. OLDALÁN IS MEGTALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr315070658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása