A Két Cica Konyhája

Karaj édes-csípős karibi szószban

2013.2.20. 09:31
Karaj édes-csípős karibi szószban

 YI5M3982.jpg

A múltkori oldalas után most itt egy karaj, és egy újabb pác fokhagyma, és a hagyományos összetevők nélkül. Sokáig hanyagoltam a disznóhúst, de az utóbbi időben egyre-másra eszembe jut, ezért születnek hozzá ezek az új megoldások – melyek nyilván csak az én konyhámban számítanak újszerűnek: engem is elért a tél végi nyavalygás, amit egzotikus vidékeken forgatott főzőműsorok bambulásával próbálok orvosolni. Az eredmény pedig a karajon látszik meg elsősorban, mert kipihentebb nem leszek tőle, viszont nagyon élvezem a saját főztömet. Érdemes kipróbálni, mert nem visz felismerhetetlenül messze a megszokott ízvilágtól: ennyi változatosság valóban gyönyörködtet… YI5M3974.jpg

 

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

 YI5M3981.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr655093558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása