A Két Cica Konyhája

Görögdinnye granita kétféleképpen

Görögdinnye granita kétféleképpen

gr_6.jpg

Nap közben a citrusos, este a vodkás jégkása a nyerő.

 

Mikor az első adag készült ebből a görögdinnye alapú jégkásából, valójában erős mínuszból indult a projekt: vettem ugyanis egy ízetlen dinnyét, amit másképp nem lehetett elfogyasztani, csak ha leturmixolom, és feljavítom vodkával. Jó dinnyéből persze sokkal finomabb, úgyhogy az elmúlt hetekben folyamatosan van belőle a mélyhűtőben, mert a kánikulában igazi életmentőnek bizonyult. Készült belőle nappali frissítő, és esti altató változat is, az elkészítése nevetségesen egyszerű:

Göröginnye granita kétféleképpen

 

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

 gr_7.jpg

 

Fotók: Tóth Milán - tothmilan.hu

Alapanyagok: METRO 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr707661794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása