A Két Cica Konyhája

Ettél már karácsonyi vásárban smarnit?

Ettél már karácsonyi vásárban smarnit?

a73085991.jpg

Nem? Én sem, de most megtehetjük és a magam részéről nem is mulasztom el a lehetőséget: a Zazie Bistro & Bar standján a Bazilikánál Bíró Dani séf és Nagy Gergő cukrászmester különleges császármorzsa variációkkal várja azokat, akik egyszerre keresik a hagyományos ízeket és a modern konyha kreativitását.

 A morzsalékosra sült, aranybarna tészta négy különleges változatban lesz elérhető a téli adventi vásár ideje alatt: a friss alma és a kakukkfű üde kombinációját az almás-kakukkfüves császármorzsa adja, a szilvával és illatos fahéjjal megbolondított változat az igazi telet idézi, a klasszikus madártej krémességével gazdagított madártejes császármorzsa két desszert ízvilágának csodás kombinációja, a barackos császármorzsa pedig a nyár ízeit csempészi egy kicsit vissza a karácsonyi ünnepkörbe.

„Szerettük volna megmutatni, hogy a császármorzsa, ez a mindenki által szeretett desszert, milyen sokszínű és sokízű tud lenni. Az advent a hagyományokról és az összetartozásról szól, és reméljük, hogy ezek az ízek és a nálunk töltött pillanatok hozzájárulnak majd az ünnepi varázslathoz. Számomra ez az egyszerű, mégis varázslatos édesség nemcsak az ízekről, hanem a közösen töltött időről is szól. ” – mondta Bíró Dani.

Egy kis videós ízelítő:

https://www.facebook.com/zaziebistro.budapest/videos/1544166509806230

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr2018735668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása