A Spago Budapest by Wolfgang Puck idén tavasszal is felejthetetlen élményeket kínál mindazok számára, akik különleges környezetben szeretnék megünnepelni a húsvétot. A kifinomult gasztronómia és az ünnepi hangulat tökéletes elegye várja a vendégeket, legyen szó egy exkluzív vasárnapi húsvéti brunchról, egy meghitt családi ebédről vagy egy elegáns vacsoráról nagypénteken és húsvét hétfőn. Az étterem az ünnepi hétvégén az elegancia és a kulináris kreativitás tökéletes harmóniájában ötvözi a hagyományokat a modern gasztronómiai megoldásokkal, hogy mindenki megtalálja a számára legízletesebb módját a húsvéti ünneplésnek.
Húsvéti Brunch a Spagoban
Április 20-án a Spago Budapest egy exkluzív vasárnapi húsvéti brunch-csal készül, amely az étterem klasszikus eleganciáját ötvözi a tavaszi frissességgel. Az esemény egyik különlegessége az egyedi beverage station, ahol a bartenderek a vendégek szeme láttára készítik el a húsvéti alkalomra megálmodott koktélkülönlegességeket. Az italkínálat minden érzékszervre hat: a Spring Blossom Mimosa egy virágos csavarral fűszerezett pezsgőkoktél, amely tökéletesen passzol egy tradicionális húsvéti gasztroélmény mellé. Azok, akik egy karakteresebb italra vágynak, megkóstolhatják a Carrot Cake Old Fashioned koktélt, amely a népszerű húsvéti sütemény aromáit idézi meg egy gazdag, fűszeres whiskey-alappal. A Garden Fizz egy friss, gyógynövényes, míg a Berry Bunny Cooler egy vibráló, gyümölcsös mocktail. A klasszikus húsvéti tojáslikőr sem hiányozhat az itallapról: az Easter Eggnog Spring Edition egy könnyedebb, citrusos és mézes verzió, de azok számára, akik az alkoholmentes alternatívát keresik, a Non-Alcoholic Easter Eggnog kínálja a tojáslikőr krémes, lágy és frissítő világát.
A Spago csapata természetesen a legkisebb vendégekre is gondol, cukrászséfjük egy izgalmas Csokoládé Workshopot álmodott meg, ahol a gyerekek szabadjára engedhetik kreativitásukat és saját édességeket készíthetnek. Emellett vidám programok is várják őket, hogy a húsvéti ünneplés még emlékezetesebb legyen, és a brunch valódi közös élménnyé váljon az egész család számára.
Asztalfoglalás: https://spagobudapest.com/husveti-unnepi-brunch
Ünnepi menü nagypénteken és húsvét hétfőn a Spagoban
Nagypénteken és húsvét hétfőn a Spago Budapest egy különleges háromfogásos menüvel is készül az étterem à la carte kínálata mellett.
A nagypénteki húsmentes menüsor pékségük kenyérválogatásával indul kézműves vajjal tálalva. Az előétel egy igazán friss tavaszi fogás: zöldfűszeres panna cotta, amelyet színes retkek és tokaj vinaigrette kísér. A főétel házi töltésű balanzoni tészta, amelyet krémes ricottával, medvehagymával és marinált cukkinivel tálalnak, hogy a tavasz legjobb ízei egy tányéron találkozzanak. A desszert egy könnyed és elegáns vegán citrusos pavlova, amellyel tápióka, bogyós gyümölcsök és ibolya harmonizál.
Húsvét hétfőn a Spago a klasszikus magyar húsvéti ízeket ötvözi modern eleganciával. A fogások között szerepel pékségük húsvéti kalácsa és burgonyás kenyere, amelyet zöldfűszeres kézműves vajjal, tojás- és sonkakrémmel kínálnak. Az előétel egy kiváló tanyasi lágy tojás érlelt etyeki mangalica sonkával, spárgával és tormával. A főétel a húsvéti lakomák koronája: omlós báránycsülök, amelyet serpenyőben sült tavaszi zöldségekkel, curryvel és tárkonnyal tálalnak. A desszert pedig egy klasszikus magyar finomság, a hagyományos túrógombóc eperrel, rebarbarával és pirított mandulával, amely tökéletes lezárása ennek a kifinomult ünnepi menüsornak.
A Spago Budapest by Wolfgang Puck idén húsvétkor is minden részletre odafigyelve teremt olyan exkluzív ünnepi atmoszférát, ahol a kifinomult gasztronómia, az elegáns környezet és a családias hangulat tökéletes harmóniában találkozik.