A Két Cica Konyhája

Jin/Jang töltött padlizsán

Jin/Jang töltött padlizsán

Együnk szimbólumokat: az őselemek egymásra hatásának jelképe eme tárgyiasult formájában teljesen magunkévá tehető. Ha a filozófiai vonalat akarjuk boncolgatni, elgondolkodhatunk a tény jelentőségén, miszerint a padlizsánokba önmagukat töltöttem vissza, miután megismertettem őket a tűz elemével, és néhány összetevővel házasítottam, melyek átminősítették azok eredendően volt valóságát: nyers, ízetlen tököcskéből zamatos, szaftos táplálékká változtatták.

 

A fenti eszmefuttatást, és a buta ötletet, hogy ezt megengedjem magamnak, a díszítésül szolgáló koktélparadicsomok adták, melyek gasztronómiai szempontból nem adnak hozzá túl sokat az ételhez, de aranyosak és szeretek játszadozni velük. Végül is a szimbólumok elfogyasztása lehet, hogy nemcsak fizikailag, hanem spirituális szempontból is üdvös hatású – de mielőtt bárki kiátkozna bárhonnan, inkább leírom a receptet, és jó étvágyat kívánok!

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 158. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr212401663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása