A Két Cica Konyhája

Sült ricotta máltai módra

Sült ricotta máltai módra
Máltát már akkor imádtam, mikor még azt sem tudtam, hol van: 11 éves koromban olvastam először a Sándor Mátyást, és elég volt meglátnom Valetta nevét a betűfolyamban, azonnal tudtam, hogy ez az én helyem. Ehhez képest a találkozás sokáig váratott magára, de ezer százalékosan beváltotta hozzá fűzött reményeimet: az első pillanattól kezdve tökéletes egységet éltem meg a sziget minden kőkockájával, és azóta boldogan járok oda vissza.
Igazából pont a sziget jellegzetes, olasz és észak-afrikai ízvilágot ötvöző konyhája volt az, amivel viszonylag nehezen barátkoztam meg, de egy középkori főzőtanfolyam elvégzése után sikerült megértenem ezt a sajátos rendszert, és azóta időről időre felelevenítem a saját konyhámban is. Ez a sült ricotta a nemrégiben előkerült, Máltáról származó szárított paradicsommal készült.

 

 

 

 
 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 20. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr342495189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása