A Két Cica Konyhája

Boszorkánybor Luca napra

Boszorkánybor Luca napra

A Luca-nap remek alkalom a Karácsony előtti barátnős buli megszervezésére: túl a Mikuláson, a Nagy Főzésen innen a legmegfelelőbb pillanat egy kis szusszanásra, magunka- és egymásra figyelésre.

És ki lehetne jobb főszervező nálam, aki két fekete macskával is rendelkezik, és boldogan repül a konyhába egy végigfőzött hétvége és a napi munka után? Most különösen inspirált állapotban vagyok: mivel barátnőim körében nagy sikere volt ősszel a szilvás-polentás-kakukkfüves pulykaragumnak, úgy döntöttem, hogy most is hasonlóval rukkolok elő. Találtam egy régi francia receptet, aminek (minő meglepetés?) Boszorkánylepény a neve - ezt fogom ma előadni (ti sajnos csak holnap látjátok).

 

 

De a világ legjobb forralt bora már elkészült - főzés közben ezt fogom kortyolgatni, és talán ehhez hazafelé még beszerezhető minden hozzávaló!

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 242. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr292512765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Müszélia 2011.08.08. 19:36:30

2 fekete macs irigylésre méltó
süti beállítások módosítása