A Luca-nap remek alkalom a Karácsony előtti barátnős buli megszervezésére: túl a Mikuláson, a Nagy Főzésen innen a legmegfelelőbb pillanat egy kis szusszanásra, magunka- és egymásra figyelésre.
És ki lehetne jobb főszervező nálam, aki két fekete macskával is rendelkezik, és boldogan repül a konyhába egy végigfőzött hétvége és a napi munka után? Most különösen inspirált állapotban vagyok: mivel barátnőim körében nagy sikere volt ősszel a szilvás-polentás-kakukkfüves pulykaragumnak, úgy döntöttem, hogy most is hasonlóval rukkolok elő. Találtam egy régi francia receptet, aminek (minő meglepetés?) Boszorkánylepény a neve - ezt fogom ma előadni (ti sajnos csak holnap látjátok).
De a világ legjobb forralt bora már elkészült - főzés közben ezt fogom kortyolgatni, és talán ehhez hazafelé még beszerezhető minden hozzávaló!
A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 242. OLDALÁN TALÁLOD.
MEGRENDELHETŐ ITT.