A Két Cica Konyhája

Aszaltszilva leves vörösborral és pörkölt dióval

Aszaltszilva leves vörösborral és pörkölt dióval

Az utóbbi napokban több helyen belefutottam a kérdésbe, tudok-e jó aszaltszilva leves receptet. Ezért úgy gondoltam, felteszem újra ezt a vörösboros szilvakrémlevest, amit a szilvaszezonban készítettem: egyrészt a nagy piacokon be lehet szerezni szilvát, másrészt az eredetije aszaltszilvából készül. Annyi a különbség, hogy az aszalt szilvát előző este be kell áztatni a vörösborba. Az eredmény mindkét esetben tökéletes!

 

 

http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/10/18/lila_mamor_vorosboros_szilvakremleves_porkolt_dioval

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr892516940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása