A Két Cica Konyhája

Bagett fokhagymás-petrezselymes fűszervajjal sütve

Bagett fokhagymás-petrezselymes fűszervajjal sütve

 

 Bár kenyérsütésben nem remekelek (még!), nemrégiben Limaránál jártam, és az élménytől lelkesedésem is szárnyra kapott. Bagettsütésbe fogtam, ami finom lett ugyan, de semmiképpen sem fotogén, így a fotózáson "dublőrrel" dolgoztunk, aki a Retek utcai pékségből érkezett. De az eredeti bagett receptjét mindenképpen ajánlom figyelmetekbe: http://limarapeksege.blogspot.com/2009/04/bagett.html - garantáltan finom és tartósítószermentes.

 

Az én mai receptem lényege igazából a fűszervaj, amit belekenve újrasütjük a bagettet, ami kiváló ropogtatnivaló saláták vagy levesek mellé - és a másnapos pékáru újraélesztésének egy kiváló módja.

 

 

 

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 20. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr162609158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Limara · http://limarapeksege.blogspot.com 2011.01.24. 18:55:56

Köszönöm szépen!:) A bagett csodás, mi is nagyon szeretjük:))

2011.02.04. 16:32:21

Nagyon jól néz ki, már csak egy pohár vörösbor és a provance-i táj kéne mellé:)
süti beállítások módosítása