Míg az idő Kate Middleton lányságát siratja, én a konyhában készülök a grillezésre, mert a jövő hétvégén akkor is a kertben sütögetünk, ha cigánygyerekek potyognak az égből!
A múlt heti húsvéti kerti reggelik-ebédek felébresztették bennem a grillezés utáni vágyat, ami azóta egyre fokozódik. A lendület jobb híján a konyhába űzött, és felmértem a háztartás aktuális készültségét a kertiparti-szezonra, majd haladéktalanul nekiláttam a kamrafeltöltésnek. Első körben készítettem egy kis hagymabefőttet: tökéletes kiegészítője bármilyen roston sült húsnak vagy zöldségnek, és az alábbi mennyiség elég szokott lenni egész nyáron. Most a Tokaji Borecet Manufaktúra furmint ecetjével készítettem el, ami különlegesen zamatossá tette.
A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 223. OLDALÁN TALÁLOD.
MEGRENDELHETŐ ITT.