A Két Cica Konyhája

Kerti spárgakrémleves

Kerti spárgakrémleves

 

Időnként ki kell jelölni a gasztronómiai mérföldköveket, hogy tudjuk: mihez képest különleges az, amit éppen eszünk. A friss, tavaszi zöldségeknél nincs jobb, így nem árt néha elővenni a nagyi recepjeit, és megkóstolni, milyen az ízük csak úgy, önmagukban.

Ehhez a leveshez kétféle spárgát, zsenge sárgarépát és petrezselyemgyökeret, újkrumplit, friss főzőhagymát, petrezselyemzöldet, házi vajat és tejfölt használtam - "megbolondításról" ez esetben szó sem lehet, csak egy csipet fehérbors és só került bele.

Vigyázat, családi adag!

 

 

 

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr592941446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása