Spagettis frittata friss zöldségekkel és parmezánnal
Kedvelem a tésztákat, de hogy az omlettbe is spagettit tegyek, korábban nem jutott eszembe. Kissé furcsának tűnt az ötlet, de kipróbáltam, és kiváló egytálételnek bizonyult. Tálalás közben, a vágási felületeket elnézegetve rájöttem, hogy nincs semmi csodálkoznivalónk: egy nép, ahol a vargabéles (túrós cérnametélt rétestésztában) és a tojásos nokedli nemzeti étel, sajátjának tekinthet egy egybensült tojásos tésztát is zöldségekkel - főleg az én megoldásomat, tele borsóval és paprikával. Reggeli menübe nem ajánlanám (ahhoz kissé hosszadalmas és laktató), de ebédre vagy vacsorára bármikor jöhet.
Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó
Fotó: Tóth Milán Photography
A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 130. OLDALÁN IS MEGTALÁLOD.
MEGRENDELHETŐ ITT.