A Két Cica Konyhája

Omlett olasz módra

2011.6.29. 08:00
Omlett olasz módra

 

Spagettis frittata friss zöldségekkel és parmezánnal

 

Kedvelem a tésztákat, de hogy az omlettbe is spagettit tegyek, korábban nem jutott eszembe. Kissé furcsának tűnt az ötlet, de kipróbáltam, és kiváló egytálételnek bizonyult. Tálalás közben, a vágási felületeket elnézegetve rájöttem, hogy nincs semmi csodálkoznivalónk: egy nép, ahol a vargabéles (túrós cérnametélt rétestésztában) és a tojásos nokedli nemzeti étel, sajátjának tekinthet egy egybensült tojásos tésztát is zöldségekkel - főleg az én megoldásomat, tele borsóval és paprikával. Reggeli menübe nem ajánlanám (ahhoz kissé hosszadalmas és laktató), de ebédre vagy vacsorára bármikor jöhet.

 

 

 

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 130. OLDALÁN IS MEGTALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

Borító_kicsi.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr443022811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coolhead 2011.06.29. 20:21:29

Ez jól néz ki! Ide vele!
süti beállítások módosítása