Egyáltalán nem bánkódom amiatt, hogy egyre kevesebb alapanyaghoz lehet hozzájutni: szeretem a szezonális ételeket enni. Szerintem ez egyensúlyban tart, így tudunk alkalmazkodni az évszakok ritmusához. Kihívásnak könyvelem el, hogy ne csak a szükséges tápanyagbevitelt, hanem a változatosságot is abból oldjam meg, ami rendelkezésre áll. A rösztit (berét, tócsnit) minden formában szeretem, és gyakran keverek a krumplihoz más zöldségeket is. Ezt a mait csak gyökerekből készítettem: paszternák, petrezselyemgyökér és sárgarépa van benne. A hozzá készült mártásba kerültek a levelek: petrezselyem, zeller, snidling, koriander. Mindez együtt ropogós, friss, édes – mintha máris tavasz lenne!
A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 150. OLDALÁN TALÁLOD.
MEGRENDELHETŐ ITT.