A Két Cica Konyhája

Gyökérfasírt, levélmártás

Gyökérfasírt, levélmártás

 
 
Egyáltalán nem bánkódom amiatt, hogy egyre kevesebb alapanyaghoz lehet hozzájutni: szeretem a szezonális ételeket enni. Szerintem ez egyensúlyban tart, így tudunk alkalmazkodni az évszakok ritmusához. Kihívásnak könyvelem el, hogy ne csak a szükséges tápanyagbevitelt, hanem a változatosságot is abból oldjam meg, ami rendelkezésre áll. A rösztit (berét, tócsnit) minden formában szeretem, és gyakran keverek a krumplihoz más zöldségeket is. Ezt a mait csak gyökerekből készítettem: paszternák, petrezselyemgyökér és sárgarépa van benne. A hozzá készült mártásba kerültek a levelek: petrezselyem, zeller, snidling, koriander. Mindez együtt ropogós, friss, édes – mintha máris tavasz lenne!
 
 
 
 

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 150. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr604085577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Müszélia 2012.02.11. 08:57:36

a röszti, az nem egy svájci specialitás, kizárólag krumpliból? zürichben azt mondták az étteremben, amikor odatették elém a "geschnetzeltes" mellé.
süti beállítások módosítása