A Két Cica Konyhája

Kapros lazacleves spárgával

Kapros lazacleves spárgával

 

 

Mostanában részben arról szólnak a bejegyzések, hogy születik meg egy-egy recept. Hát, íme: a kapros lazaclevest korábban egy étlapon láttam, de végül nem azt rendeltem, ezért időnként eszembe jutott, vajon mivel készült. Most pedig, a spárgaszezon közepén (amit imádok), az elmúlt egy-másfél hónapban már mindenféleképpen készítettem spárgát, ahogy szoktam, tehát ideje volt kitalálni valami újdonságot. A halasnál épp árultak általuk készített, házi füstölt lazacot, így született a megoldás: lazacleves spárgával. Az eredmény tökéletes, felveszem a házi receptúrák közé!
 
 
 
 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 20. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr44545051

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.05.25. 13:06:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása