A Két Cica Konyhája

Kapros puliszkával töltött tök savanyú krumplifőzelékkel

Kapros puliszkával töltött tök savanyú krumplifőzelékkel

 YI5M6311_1.jpg

 

 

Beteg vagyok. Ez nem tart vissza attól, hogy főzzek, de csak a selymes, kellemes textúrájú ételeket kívánom (torokfájás esetén ez nem meglepő). Először tökfőzeléket akartam csinálni magamnak, és mivel kevés volt a tök, addig gondolkodtam, krumplival vagy kukoricaliszttel sűrítsem-e be, míg ez lett belőle…

 

YI5M6305_1.jpg

 

 

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

 

 

 YI5M6310_1.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr124898663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása