A Két Cica Konyhája

Citromos-kapros salátafőzelék

Citromos-kapros salátafőzelék

YI5M4501.jpg

 

 

 

Korábban a salátából mindig valamilyen „salátát”, azaz nyers zöldségkeveréket készítettem – de nem volt eddig dolgom tölgylevél salátával - ezzel a NekedTerem dobozom kínálatában ismerkedtem meg. Hatalmas, tömött, jóízű, és mennyiségét tekintve felér egy káposztával, nyersen képtelenség egyszerre elfogyasztani. Az egyik fejből ez a főzelék készült, a másikat egy légmentes műanyag dobozban tárolva napról napra dézsmálgattam, majd levest főztem a maradékból: ha összevetem az eltarthatóság, az íz és mennyiség szempontjait, a leggazdaságosabb salátaféle a fejes fajtából, amit ismerek. A főzelék receptje alant: lisztmentes, savanykás nyári fogás – akár hidegen is fogyasztható.

 

 

YI5M4505.jpg

 

 

 

 YI5M4508.jpg

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 114. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 


Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr595358497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása