A Két Cica Konyhája

Zöld curry és karalábé

Zöld curry és karalábé

YI5M5144.jpg 

Ahogy gazdagodik a piaci szabadföldi zöldségkínálat (mert míg tavasszal nagyrészt illúziót veszünk, ha jó helyen keressük, most már minden „igazi”), egymás után előkerülnek a nagy klasszikusok: a töltött, rakott zöldségek, a tökfőzelék, a hagyományos feltétek, fasírtok. Ilyenkor a nosztalgiázás után mindig utolér az újítás szele is: egy szezonban, egy ételtípus esetében egyszer pont elég a hagyományos  ízvilágból, legközelebb biztosan mással kezdek kísérletezni. Ez a töltött karalábé a konzervatívoknál sem veri ki a biztosítékot, és az ínyencek sok örömet találhatnak benne. Behűtött fehér borral tökéletes nyáresti vacsora.

 YI5M5150.jpg

 

 YI5M5157.jpg

 

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

(Az extra hozzávalókat a Klassz.hu-ról rendeltem.)

 
YI5M5152.jpg

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 118. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr395395727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása