A Két Cica Konyhája

Gnocchi bolognai mártásban, sajttal sütve

Gnocchi bolognai mártásban, sajttal sütve

YI5M5114.jpg 

 

 

Hát nem az a tipikus kánikulára való fogás (már ami a tűzhely mellett töltendő időt illeti), de szerintem melegben is kell rendeseket enni, és valójában egy mediterrán ételről van szó. A gnocchi batáta helyett készülhet főzőburgonyából is!

 

 YI5M5120.jpg

 

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

 YI5M5112.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr335432891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása