A Két Cica Konyhája

Cukkini zöldfűszeres-krémsajtos árpagyönggyel

Cukkini zöldfűszeres-krémsajtos árpagyönggyel

cu_3_masolata.jpg

Akármekkora a kánikula - az esték már hűvösek itt az erdőszélen, ráadásul tombol a cukkini-túltermelési válság. A meleg ellenére úgy tűnik, a szervezetem elkezdett áthangolódni az őszre, mert kifejezetten kívánom a szénhidrátot. Minden esetre egy egészséges megoldást választottam, és árpagyöngyöt készítettem rizottó vagy tészta helyett. A héten tartottam egy léböjtnapot, ami után nem vágyom a húsevésre, inkább egy melengető zöldséges egytálételre esett a választásom, ami a zöldfűszerekkel és a mandulás krémsajttal távolról sem egyhangú!

cu_10.jpg

 cu_6_masolata.jpg

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

 

Galéria:

Fotók: Tóth Milán/Px7 Stúdió - tothmilan.hu

Alapanyagok: METRO

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr707661776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása