A Két Cica Konyhája

Töltött alma sonkával és vöröskáposztával

Töltött alma sonkával és vöröskáposztával

Ha meleg, zöldséges fogásra vágyunk, nem kell megállni a leves vagy a főzelék gondolatánál: jobbnál jobb meleg salátákat készíthetünk, melyeket gazdagíthatunk aszalványokkal, olajos magvakkal vagy hüvelyesekkel: így nemcsak íz-, igazi vitamin- és ásványanyag-bombákat fejleszthetünk belőlük.

Ezt az ételt hétfőn elkészítettem az MTVA Család-barát magazinjának stúdiójában, azóta sokan kérdezik a receptet. Az elkészítés folyamata az adásban követhető ITT, a recept pedig az egy évvel ezelőtt megjelent, Négy évszak receptjei c. szakácskönyvemből származik, melyben számos hasonló fogást találtok (ITT megrendelhető). Azoknak pedig, akik most neki akarnak állni, íme:

mtva1.jpg

HOZZÁVALÓK ÉS ELKÉSZÍTÉS

Szöveg és recept: Bezselics-Békési Ildikó

Fotó: Tóth Milán Photography

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr2714307549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása