A Két Cica Konyhája

Luca napi boszorkánylepény

2010.12.14. 07:30
Luca napi boszorkánylepény

A rendes évi Luca-napi szeánsz nagyon jól sikerült: a csonttá fagyott érkezők boszorkányborral (http://ketcicakonyhaja.blog.hu/2010/12/13/boszorkanybor_luca_napra) aklimatizálódhattak, majd megettük a boszorkánylepényt. A desszert nem sütemény, hanem egy különleges, sűrű máklikőr volt, melynek a receptjét még Karácsony előtt megosztok veletek.

 

 

Megtartottuk a Nagy Női Évértékelést, kiválogattuk a történések közül azokat, melyekből építkezni tudunk, és sorra vettük, melyek várnak még megoldásra. Megfogalmaztuk, mit várunk az előttünk álló 12 hónaptól, és legalább mi, egymásnak azt kívántuk, minden úgy legyen. Én egyebek mellett több időt kértem a blogomra, és azokra a dolgokra, melyek valóban fontosak nekem. Például, hogy megtalálhassam minden alkalomra a megfelelő receptet, mint ezt itt:

 

 

 

 

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 131. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr162513537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása