A Két Cica Konyhája

Erős hazai

Erős hazai

Szeretek kísérletezni a konyhában, így aztán gyakran „elmegyek az erdőbe”, és főzök mindenfélét, de igazság szerint a magyar konyhát mindennél jobban szeretem. Az elmúlt napokat ráadásul valamilyen édeskés felhang hatotta át a táplálkozásomat illetően, kellett hát egy erős, hazai íz a lelki egyensúlyomhoz. Ilyenkor a nagy klasszikusokhoz nyúlok vissza: most egy jó székelykáposztát ütöttem össze disznóhússal, csípős kolbásszal, vörösborral – csak, hogy jó napom legyen.

 

 

 

 

 

Székelykáposzta mangalicából, csípős snack kolbásszal és vörösborral
 

 

A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 111. OLDALÁN TALÁLOD. 

MEGRENDELHETŐ ITT.

 

 

Borító_kicsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketcicakonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr902393356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása